Get
social

Hindu Nights / 21-03-15 - Events | HiNDU NiGHTS

Menu

Hindu Nights


Hindu Nights - Sat 21-03-15, Kunstencentrum Viernulvier

General Info

Concept

De sinds 2007 immer uitverkochte HiNDU NiGHTS feestjes overtroffen in december 2014 alle verwachtingen door meer dan een maand op voorhand de New Year’s editie volledig uit te verkopen. De avond werd een absoluut succes met een record aantal toeschouwers en een fantastische sfeer.

Meer dan ooit werd duidelijk dat een nieuwe generatie jongeren teruggrijpt naar de poppy gitaarmuziek van The Beatles en / of de zwoele soul van The Supremes.

Maar noem HiNDU NiGHTS geen retrofeest want dat wil het niet zijn en dat is het allerminst. Ook recente bands zoals Alt J & Palma Violets of onbetwistbare iconen als Arctic Monkeys & Oasis - bands die weliswaar voortbouwen op de invloeden van de jaren 60 & 70 - hebben hun plaats op HiNDU NiGHTS.

Kortom, HiNDU NiGHTS is ‘the time & place for all things rock ’n roll’. Jongens met Chelsea boots, Adidas trainers & Fred Perry t-shirts en meisjes met skinny jeans, vintage skirts & Twiggy haircuts ... dát is HiNDU NiGHTS.

Maar bovenal is HiNDU NiGHTS de plaats waar iedereen luidkeels meezingt en danst en waar een immer uitgelaten sfeer hangt die je alleen terugvindt in Britse voetbalstadions en concertzalen.

Location

Kunstencentrum Viernulvier

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Ghent
www.viernulvier.be

Pictures and videos